Login

Register

User Registration
or Cancel
Login Close
---

---
A+ A A-

Özel Yazılım

 

 

 

Piyasada bulunan paket programlar o sektörde faaliyet gösteren firmaların ortak ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilmektedir. Oysaki aynı sektörde faaliyet gösteren firmaların şirket içi işleyişleri farklılıklar gösterebilir.


Firmanızı, kullanmakta oldğunuz paket program ile sınırlamak yerine özel yazılımlar ile taleplerinize uyum sağlayan uygulamalar geliştirilebilir. Geliştirilen özel yazılımlar paket programınızın bir parçası olarak çalışarak eksiklikleri doldurabileceği gibi tamamen bağımsız çalışan uygulamalardan da oluşabilir.

Özel yazılım ihtiyacı olan her işletme için beklenti ve ihtiyaçlarına özel yazılımlar üretmekteyiz.

Yazılım Kalitesi

 

Biliyoruz ki kullanan olmadıkça yazılım tek başına bir anlam ifade etmemektedir. Bu nedenle geliştirdiğimiz tüm yazılımların kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması için gayret gösterir, ekran tasarımlarını bu doğrultuda hazırlarız.

Planlanan zamanda, belirlenmiş bütçe ile zamanında bitirilip teslim edilen, esnek yapısı ile sürdürülebilir özelliklere sahip stabil yazılımlar üretiriz.

Özel Yazılım geliştirme uzmanlık gerektirir.

 

Projeniz için uzman mühendisler bulmak ve entegre etmek zor ve pahalıdır. Doğru yetenek ve uzmanlık her zaman fark yaratabilir. En iyi çözüm yetenekli mühendis ve tasarımcılar çalıştıran uzman bir özel yazılım geliştirme firması ile çalışmaktır. 

Özel Yazılımın Avantajları

 

  1. Son çıkan teknolojilerin kullanılabilmesi
  2. İhtiyaçlar doğrultusunda ölçeklenebilir olması
  3. Teknik destek sağlanabilmesi
  4. Geliştirilmeye daima açık olması

 

İş Süreçlerin Degerlendirilmesi

 

  1. İş akışlarının tespiti, ihtiyaç ve isteklerin belirlenmesi
  2. İş analizinin ve tasarımın yapılması
  3. Kodlama işlemleri ve beta testlerinin yapılması
  4. Eklenti ve değişikliklerin belirlenip tamamlanması
  5. Eğitim ve uygulama aşaması

 

 

 

 


Araştırma şirketi The Standish Group, 1993 yılından beri yazılım ve bilgi teknolojileri (BT) alanında meydana gelen başarısızlıkları inceleme çalışmasını sürdürmektedir.
CHAOS Chronicles raporunda yer alan bazı sayısal değerler aşağıdadır:

 


23.000 Özel Yazılım geliştirme uygulaması incelenmiştir.

Başarılı bir şekilde tamamlanmış yazılım projesi oranı

% 26

İptal edilen proje oranı

%28

Bütçesini veya planlı zamanını aşan proje oranı

% 46

Başarısız projelerin maliyeti

75 Milyar USD

Toplam maliyet aşımı

22 Milyar USD

 

Projelerde riski en aza indirmek ve başarısını en üst düzeye çıkarmak için:

 

  • Dikkatli planlama
  • İyi risk yönetimi
  • Müşterinin projeyi sürekli izlemesi ve yer alması
  • Sürekli denetleme
  • Ölçümleme
  • Sadelik
  • Deneyimli ve kaliteli ekip gerekir.

 

Neden Özel Yazılım Geliştirme için CipYazılım 'ı Tercih Edilmeli?

 


Deneyimli Ekip

CipYazılım 1998  yılından bu yana  özel yazlım geliştirme
 hizmeti vermektedir. Projenizde gecikme deneyimli mühendisler ile en aza indirilir.

Hızlı Başlangıç

CipYazılım projenizi geliştirmeye en hızlı şekilde başlar.

Uygun Maliyet

CipYazılım´ın ölçeklenebilir ekipleri vardır. Projenizde çalışan mühendis sayısı artabilir yada projeye göre sayı düşürülebilir.

CipYazılım proje devamında ekibi küçültme ve büyütme nedeniyle oluşacak riskleri ortadan kaldırır ve maliyeti düşürür.

En Son Teknoloji

CipYazılım özel yazlım geliştirme, en son teknolojileri ve en gelişmiş alt yapıyı kullanır.

 

 

Yönetim ve İş Atamalarında:

  • Nitelikli personelle çalışılır.
  • Projenin her aşamasında deneyimli uzmanlardan destek alınır.
  • Personel kabiliyetine göre iş ataması yapılır.
  • Personel sürekli kontrol edilerek, proje yönetim planına uyulması sağlanır.
  • Özel yazılım geliştirmenin her aşamasında personelden gerekli belge ve dökümanların hazırlanması istenilir.
  • Takım içi iletişim ortamı sağlanır.
  • Geliştirici personelin uygun çalışma ortamı sağlanır.
  • Her proje için gerekli personel atanır. Personele proje dışında herhangi bir iş ataması yapılmaz.

 

 

Yazılım Geliştirdigimiz Platformlar

 

  1. Windows Tabanlı Uygulamalar
  2. Client/Server MultiTier Uygulamalar
  3. Veritabanı uygulamaları
  4. Web Tabanlı Uygulamalar
  5. Network Uygulamaları
  6. Mobil Uygulamalar

 

 

ERP Projesi Ne Kadar Sürer?

ERP projesi ile operasyonel mükemmellik çalışması iç içe olduğu için aslında hiç bitmez, ancak giriş ve yaygınlaştırma bölümlerini bir takvime bağlayabilirsiniz. Gelişme bölümü ise iş hayatınız boyunca devam edecektir.

Giriş ve yaygınlaştırma aşamaları yapılacak işin büyüklüğüne, kadronuzun zenginliğine ve bu işe ayıracağınız süreye göre değişir. Bir fikir vermek gerekir ise 15-30 kullanıcılı bir projenin giriş kısmının 1-3 ay, yaygınlaştırma adımının da bir 3 ay daha sürmesi normaldir.

Yapılacak işi tarif edemediğiniz durumda ise süre tamamen belirsizleşir. Bu nedenle çalışma sisteminizi basitleştirip hedefinizi netleştirerek ERP çalışmasını yürütmelisiniz. Ancak işler genellikle böyle yapılmaz, eline güçlü bir yazılım geçiren şirket daha karmaşık iş süreçleri tarif etmeye veya en kötüsü edememeye başlayabilir, açıkların yazılım veya yazılımcılar tarafından kapatılabileceği düşünülür daha doğrusu buna inanılmak istenir. Yol uzar, ilgi dağılır, bir süre sonra nerede yürüdüğünüzü bile hatırlamaz hale gelirsiniz. Süreç analizi … sipariş geliyor – iş emri açıyoruz – sevkiyat – fatura şeklinde yapıldığında bir birinden farklı şirket mi var !. Süreç analizi ve süreç basitleştirme başlangıçta düşünülse de bir an önce başlama heyecanı içinde çoğunlukla unutulur … ama siz unutmasanız iyi olur.

Zaten önemli olan ERP projenizin ne kadar süreceği değildir, çünkü ERP uygulaması firmanızın iyileştirme çalışmalarının bir parçası olmalıdır ve iyileştirme çalışmaları hiç bitmez. Asıl önemlisi bu çalışmayı niçin yaptığınızı iyi anlamanız, hedefe odaklanmanız ve işinizi geliştirmenizdir.

 

İş Başvuru Formu

Adı Soyadı (*) :
Cinsiyet (*) :
Doğum Yeri / Tarihi (*) :  Gün :  Ay :  Yıl : 
Baba Adı / Anne Adı :  
Medeni Durumu :
Eşinizin Adı :  Eşinizin Mesleği :  Çocuk Sayısı : 
Mesleği :
Askerlik Durumu :  Tecil Süresi : 
Ehliyetiniz var mı? :  Ehliyet Tip : 
İş Seyahatine çıkabilir mi? :
Firmamızdan Beklentileriniz :
ÇipSoft Hakkında Düşünceleriniz :
Açıklama / Diğer Notlar :
Adres :
İlçe :  İl : 
Cep Telefonu :
Ev Telefonu :
E-Mail :
Web Adresi :
Eğitim :
Eğitim Birimi Adı :
Bölüm :
Mezuniyet Tarihi :
İş Deneyimleri :
Firma Birim &Görev Ayrılış Tarihi Süre (Ay)
Referanslar :
Adı Soyadı Görev Kurum Tel.
 

ERP NEDIR.

 

ERP (Enterprise Resource Planning – Kurumsal Kaynak Planlaması) kısaltmasındaki en önemli harf “E” harfidir. ERP’nin en önemli özelliği, firmanın bütün departman ve fonksiyonlarını tek bilgi sistemi içinde birleştirmeye çalışmasıdır.

Bu entegrasyon yaklaşımı olağanüstü tasarruflar sağlamasının yanında çalışma hızını da arttırır. Diğer yandan bölümler arası entegrasyon işletme içinde dolaşan bilginin kalitesini de yükseltir. Zaten bilgi kalitesiz olduğunda  sürecin içinde bulunan insanlar lunaparkta korku tünelinde gibi hissederler, önce korkarlar ama sonra bütün olanlaarın yalan olduğuna alışırlar, işte bu nokta kişi veya bölümlerin kendi sistemlerini geliştirmeye başladıkları noktadır ve ERP sisteminizden bir fayda ummak istiyorsanız ışıkları yakıp hayaletleri kaçırmalısınız.

Kurumsal olmak hakkında internet üzerinde bir araştırma yaptığınızda komik, yanıltıcı, eleştirel bir çok yazıya rastlayabilirsiniz. Bence ”kurumsallık” bir firmanın sürdürülebilir yönetim ortamı içinde hem dış hem de iç ilişkilerinde operasyonel mükemmellik seviyesi olarak tanımlanabilir. Aile şirketleri de kurumsal olabilir, kime ait olduğu belli olmayan şirketlerde son derece az kurumsal davranabilir.

ERP’den beklenmesi gerekenin, firmaların operasyonel mükemmellik çalışmasına olumlu katkıda bulunması, onların iç ve dış ilişkilerini doğru bilgi ile düzenlemesi, hızlandırmasıdır. İşte bu nedenle bizce ERP çalışması ile kurumsallaşma çalışması iç içe yürütülmesi gerekir, önce biri sonra diğeri şeklinde gerçekleştirmeye çalışmak gereksiz zaman kaybıdır.

 

 

ERP şirketinizin performansını arttırır, kurumsal davranış biçimini geliştirir

 

ERP bir entegrasyon yaklaşımıdır. Peki niçin entegre etmeye, farklı çalışmaları veya bilgi kümelerini bir biri ile konuşturmaya çalışıyoruz ?

Bunun cevabı tekrarlardan kurtulmak, dolayısı ile tekrarların yaratacağı hatalardan arınmak, zaman kazanmak ve doğru kararları daha hızlı verebilmek için.

Örneğin sipariş girişi esnasında depo mevcudu – üretilmekte olanlar – müşteriye ait finansal bilgiler bir arada göründüğünde satış bölümünün müşteriye vereceği hizmet hem daha hızlı hem daha kaliteli olacaktır. Hizmet daha kaliteli olurken çalışanların görev tanımları da değişmektedir. Böyle bir sistemde satış temsilcisinin tek görevi siparişi bir kağıda yazmak değil, siparişi tümüyle değerlendirmektir.

Çalışma biçiminiz, ERP entegrasyonu derinleştikçe değişecek, beraberinde firmanızın işleyişi standartlaşacak, denetimi ve izlenmesi kolaylaşacak, iş yükü tüm şirket üzerine dağılacağı için bireysel kurtarıcılar yerine takım oyunu ortaya çıkacaktır. İşte size özlenen,yönetilebilir kurumsal firma profili …

Ancak entegrasyonu sağlamak söylendiği kadar kolay gerçekleşmez, sistem içinde yer alan herkesin doğru zamanda doğru bilgiyi aktarması başlangıçta pek mümkün olmaz; bu noktada ERP sisteminin en iyi yanlarından biri size yardımcı olacaktır.

ERP, şirketinizi şeffaflaştırır, bu sayede aksilikler çok çabuk ortaya çıkar ve üzerinden fazla zaman geçmeden düzeltilmesi sağlanmış olur. Hatasından ders alıp onu hızlı düzeltmek işini iyi yapmak isteyen bir kurumdan beklenmesi gereken değil midir.

 

Rekabet baskısı altında işinizi daha iyi rekabet edebilir hale getirmek için nelere gereksinim duyduğunuzu biliyorsunuz, ancak ÇipSoft iş yazılımlarının sizin için neler yapabileceğini öğrendikten sonra bir karar vermek istiyorsunuz!

 

Doğrudan ÇipSoft Yazılım'a ya da çözüm ortaklarımıza telefon, e-mail ya da web iletişim formuyla ulaşarak işinizin analiz edilmesini sağlayabilir,hayal ettiklerinizi sizin için nasıl gerçekleştirebildiğimizi görebilir, sorularınıza yanıt bulabilir ve en uygun çözüm için gönül rahatlığıyla karar verebilirsiniz.